Italiensk badeværelser i Aarhus

Innovative og unikke løsninger

Drømmer du om et badeværelse, der tager afsæt i et internationalt og innovativt design? Vi byder dig med glæde velkommen ind i vores Spacemen-univers, hvor du kan få skabt et personligt, og ikke mindst et unikt badeværelse. Hos Spacemen er vi specialister indenfor italiensk møbelarkitektur og rumdesign. Vores indretningsarkitekter står klar til at skabe et komplet sammenhængende badeværelse, der udfordrer dig på stil og udtryk, og samtidig opfylder dine ønsker og behov.

Kvalitet, funktionalitet og enestående løsninger

Hos Spacemen skaber vi spændende badeværelser, som er specialdesignet ned til mindste detalje. Vi går aldrig på kompromis med vores originale tankegang – vi vil udfordre danskernes ensformige indretningstendenser. Vi varetager alt fra skitsering til eksekveringen af projektet, og vi har mulighed for at visualisere dit nye badeværelse i 3D-format, så du kan få et fotorealistisk indblik i det endelige resultat og dermed skabe et bedre beslutningsgrundlag. Vi designer også projekter i forbindelse med arkitekttegnet køkken, garderobe og walk in samt møbler.

Få yderligere information om vores badeværelser

Skal vi bringe dine idéer til livs i form af et nyt badeværelse? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 60 03 78, hvor en indretningsarkitekt vil tage en indledende samtale med dig. Vi vil derefter byde dig velkommen i vores showroom lige uden for Aarhus C. Vi ser frem til at høre fra dig.