Garderobe & walk in closet i Århus

Ønsker du en garderobe eller walk in closet, som tager udgangspunkt i italiensk design? Hos Spacemen tilbyder vi vores kunder en skræddersyede garderober samt walk in closets fra vores studie i Århus. Vi er af den overbevisning, at det rette interiør og rumdesign skaber en sanselig værdi i dit hjem. Vi stræber efter at formidle denne stemning, og i samspil skaber vi en garderobe eller et walk in closet, som lever op til dine forventninger.

Arkitekttegnet garderobe og walk in closet i internationalt design

Et walk in closet skal både være praktisk og æstetisk indrettet, således at du kan opbevare din garderobe på en måde, der passer  bedst til lige netop dig. Vi er dog alle forskellige, og det er hvad, vi hver især anser for værende smukt, også. Det har vi for øje, når vi designer dit walk in closet eller garderobe. Du kan derfor komme med ønsker til materiale, indretning, æstetik og meget mere.

Æstetisk og funktionalitet

Det er kun fantasien som sætter grænser, da vi skræddersyer dit næste walk in closet og garderobe efter dine ønsker og behov. Vi rådgiver dig i forbindelse med valg af materialer samt det økonomiske og ikke mindst det visuelle aspekt, så rummets udtryk giver dig den største følelsesmæssige værdi. Vores tegnestue har mulighed for at visualisere det hele i 3D-format, så du kan få et indblik i det endelige fotorealistiske resultat. Vi tilbyder også skræddersyet designer- og snedkerkøkkener.

Se garderobe-løsning, vi lavede for en kunde i Århus. Vi kan lave din garderobe eller walk-in wardrope præcis, som det passer dig og din bolig.

Kontakt os for at høre nærmere

Er du interesseret i at bringe din garderobe til livs? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20 60 03 78, hvor vi vil tage en indledende samtale omkring dine ønsker og forventninger til projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.