Snedkerkøkken & designerkøkken i Århus

Italienske arkitekttegnede køkkener

Ønsker du et unikt snedkerkøkken, som skiller sig ud fra mængden og udfordrer dig på design og formsprog? Hos Spacemen kan du få et italiensk arkitekttegnet designerkøkken fra bl.a. Binova, som er specialdesignet ned til mindste detalje.

Se dit nye snedkerkøkken på forhånd

Du får mulighed for at se dit nye italienske arkitekttegnede køkken visualiseret fotorealistisk i 3D-format og præsenteret på vores tegnestue i Århus. Et italiensk køkken er et møbel, og vi sørger for, at du får det resultat, som du drømmer om.

Snedkerkøkken & designerkøkken i høj kvalitet

Alle vores arkitekttegnede køkkener bliver designet ud fra en original tankegang, hvor kvalitet, funktionalitet og design er det bærende element. Vi sætter pris på et projekt ud over det sædvanlige, hvor Spacemens kreativitet og innovation for alvor kommer i spil. Vi udfordrer dig på indretningsløsninger og materialevalg, når du skal have dit nye snedkerkøkken og designerkøkken. Få mere information om vores tegnestue.

Hør mere om vores italienske, arkitekttegnede designerkøkkener

Skal vi udfordre dig og bringe nye idéer til livs? Du har mulighed for at kontakte os på telefon 20 60 03 78, hvor vi tager en samtale omkring dine ønsker til dit nye arkitekttegnede designerkøkken. Herefter vil du blive inviteret til et personligt inspirationsmøde med en indretningsarkitekt i vores showroom lige uden for Århus C. Vi ser frem til at høre fra dig.