Snedkerkøkken & designerkøkken i Århus

Arkitekttegnede køkkener

Ønsker du et unikt snedkerkøkken, som skiller sig ud fra mængden? Hos Spacemen tilbyder vi arkitekttegnede køkkener fra Binova og Boform, som er specialdesignet ned til mindste detalje.

Se dit nye snedkerkøkken på forhånd

Du får mulighed for at se dit nye snedkerkøkken og designerkøkken visualiseret fotorealistisk i 3D-format og præsenteret i vores tegnestue i Århus. Et køkken er nemlig mere end blot et køkken, og vi sørger for, at du får det resultat, som du drømmer om.

Snedkerkøkken & designerkøkken i høj kvalitet

Alle vores arkitekttegnede køkkener bliver designet ud fra en original tankegang, hvor kvalitet, funktionalitet og design er det bærende element. Vi sætter pris på et projekt ud over det sædvanlige, hvor Spacemens kreativitet og innovation for alvor kommer i spil. Vi udfordrer dig på indretningsløsninger og materialevalg, når du skal have dit nye snedkerkøkken. Få mere information om vores tegnestue.

Hør mere om vores arkitekttegnede køkkener

Skal vi udfordre dig og bringe nye idéer til livs? Du har mulighed for at kontakte os på telefon 20 60 03 78, hvor vi tager en samtale omkring dine ønsker til dit nye arkitekttegnede designerkøkken. Herefter vil du blive inviteret til et personligt inspirationsmøde med en indretningsarkitekt i vores showroom lige uden for Århus C. Vi ser frem til at høre fra dig.