Eksklusiv boligindretning i Århus

Italienske arkitekttegnede møbler

I forlængelse af vores køkken- og baddesigns, arbejder Spacemens indretningsarkitekter med møbelindretning i et sammenhængende formsprog – vi skaber en helhed i din boligindretning. Ønsker du dig en unik italiensk boligindretning, som skiller sig ud fra mængden og samtidig tager højde for den danske arkitektur. Vi udfordrer dig både på design og indretningsløsninger. Hos Spacemen kan du få italienske arkitekttegnede designermøbler, garderober, walk in closet, reolsystemer, opbevaringsmøbler m.m. fra bl.a. BINOVA & KICO – som specialdesignes af Spacemen ned til mindste detalje.

SE DIN NYE BOLIGINDRETNING PÅ FORHÅND

Du får mulighed for at se din nye arkitekttegnede boligindretning visualiseret fotorealistisk i 3D-format og præsenteret på vores tegnestue i Århus. Et helstøbt hjem, er hvor form og funktion, æstetik og kvalitet spiller sammen og danner rammen om dit personlige velvære, og vi sørger for, at du får det resultat, som du drømmer om og som skiller sig ud.

BOLIGINDRETNING & DESIGNERMØBLER I HØJ KVALITET

Alle vores arkitekttegnede møbler bliver designet ud fra en original tankegang, hvor kvalitet, funktionalitet og design er det bærende element. Vi sætter pris på et projekt ud over det sædvanlige, hvor Spacemens kreativitet og innovation for alvor kommer i spil. Vi udfordrer dig på indretningsløsninger og materialevalg, når du præsenteres for Spacemens arkitekttegnede boligindretning & designermøbler. Få mere information om vores tegnestue.

HØR MERE OM VORES ITALIENSKE, ARKITEKTTEGNEDE DESIGNERMØBLER

Skal vi udfordre dig og bringe nye idéer til livs? Du har mulighed for at kontakte os på telefon 20 60 03 78, hvor vi tager en samtale omkring dine ønsker til din arkitekttegnede boligindretning. Herefter vil du blive inviteret til et personligt inspirationsmøde med en indretningsarkitekt i vores showroom lige uden for Århus C. Vi ser frem til at høre fra dig.