Villa Kolding

Lejlighed københavn k

Lejlighed København Søerne

Lejlighed Aarhus Ø

Herskabslejlighed Aarhus C

Villa Højbjerg

En smuk villa placeret i et afsidesliggende grønt område i Højbjerg var udgangspunktet for indretningsopgaven. En international familie søgte hos SPACE|MEN en komplet og sammenhængende møbelindretningsløsning til deres dagligstuer samt entré, som dels passede til husets arkitektur og deres familieliv, og dels skabte en ny retning for boligen for fremtiden. Gennem analyse og en tæt dialog med kunden identificerede vi forskellige behov. For at aktivere hvert rum i dagligdagen besluttede vi at give hver af de tilstødende stuer et bestemt liv – den ene stue dyrkede fællesskabet, mens den anden blev en stue til stille hygge og fordybelse understreget med bl.a. en biblioteksvæg. Rummenes liv understreges ved valget af forskellige møbler, belysning og tæpper, men samtidig er der helt bevidst skabt en rød tråd og en helhed gennem valget af farver og materialer.

Villa Risskov

Projektet i Risskov tog udgangspunkt i et nyt hus som skulle opføres ved vandet og SPACE|MEN skulle designe en løsning som spillede sammen med husets arkitektur og kundens ønsker om et anderledes køkken. Køkkenøen er fra Binova, og der er arbejdet med at skabe to markante elementer i køkkenet som er med til at definere rummet og udnytte bl.a. de rigtig flotte lysforhold og udsigten i huset. Køkkenøen er i sine overflader mere rå og grove some giver en mere varm kontrast til de store og lyse rum i huset. Samtidig er den indbyggede højskabsvæg i rustfri stål helt glat og spejler omgivelserne udenfor huset. Langs det store vindue i køkkenet er alle elementerne hvide, så de falder ind med de indvendige vægge og ikke tager fokus fra højskabsvæggen og køkkenøen. Køkkenet og spisestuen bliver bundet sammen af en køkken-ø og spisebord some passer sammen med farve, stoflighed og nogle vertikale elementer. I køkkenet er der indbygget en stor Bora bordsugsløsning for at undgå synlige emhætter.

I projektet har Anker & Co udformet en belysning som spiller sammen med SPACE|MEN´s design af køkkenet og spisestuen.

Fotograf – Kris Dekeijser.

Morvilles Gaard

Projektet er det hidtil største indretningsprojekt for SPACE|MEN, da vi stod foran at indrette mange forskellige slags rum i en over 200 år gammel fredet bygning i Viborg. Opgaven blev løst ved at vi tog en mere moderne retning på at indrette i en gammel bygning som passer mere med en moderne livsstil og samtidig ikke prøver at efterligne noget gammeldags. Ved at skabe en større kontrast imellem nyt og gammelt kunne vi skabe en løsning som virker anderledes og ny uden at ødelægge den gamle fredede bygning. Vi valgte at bruge mange lyse farver og en gennemgående brug af materialer og overflader for at skabe en sammenhæng i indretningen. Der er et utal af specialløsninger som er tilpasset Spacemen´s produkter og gør mange inventardele unikke. Opgaven blev løst i et tæt samarbejde med restaureringsarkitekterne og håndværkerne som udførte restaureringen af bygningen.