Tegnestue m/ showroom i Århus

Ønsker du hjælp til at skabe dit drømmehjem, så få en professionel indretningsarkitekt og tegnestue i Århus til at stå for dit næste indretningsprojekt. Hos Spacemen er vi betaget af indretning og rumdesign, og vi stræber efter at inkorporere fængende italiensk møbeldesign ind i de danske hjem. Vi tilbyder vores ekspertise i forbindelse med indretning af enkelte rum samt totalindretning af din bolig. Du er altid velkommen til at kontakte vores tegnestue, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Visualisering af projektet i vores tegnestue

For at du som kunde kan danne dig et overblik over projektet og indretningen, anvender vi 3D visualisering i vores tegnestue. Denne teknologi gør det muligt at give os et mere detaljeret indblik i arkitekturen og rummene. På baggrund af dette kan du danne dig et bedre beslutningsgrundlag og et helhedsbillede af din fremtidige bolig – eksempelvis køkkenet, stueindretning eller badeværelset m.m.

Om SPACE|MEN

Spacemen består af passionerede møbelsnedkere, grafiske designere og indretningsarkitekter. Spacemen blev stiftet af Thomas Kaas Leth-Nissen i 2012, hvis mission er at åbne danskernes øjne om værdien af italiensk møbelarkitektur og rumdesign i den danske arkitektur. Det er vigtigt for os, at alle projekter bliver skræddersyet efter dine ønsker og behov, og derfor er der ikke to projekter, som er ens.

Vi rådgiver dig gennem forløbet, og du kan være sikker på, at alle projekter bliver gennemarbejdet ned til mindste detalje. Vores tegnestue og showroom er placeret i Tilst lige uden for Århus C.

Er du interesseret i at høre mere?

Du er velkommen til at ringe til os på: (+45) 20 60 03 78  eller sende en mail til: info@spacemen.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål, og vi tager gerne en snak om dine drømme og muligheder.